Stop Facebook exploiting you: support secure and private social network project

tagtag.com/regex-team

Ni aku nak citer sket pasal awek melayu zaman nih.. aku kenal minah nih dah hampir setengah tahun... kat ruangan chat (channel tak yah sebut la.. kang kena saman aku plak yg susah) nick name aku " spender biru", chat punya chat.. kenal punya kenal.. kitaorang jadi rapat (but still kat Online).. masa tuh aku dah feeling habis kat dia nih... kira dah jatuh cinta la konon... oleh kerana masing2 dah excited.. kitaorang pun pakat jumpa kat UpTown... tapi sebelum tuh.. dia kena bagi gambar.. yer laa.. nak jugak aku nengok 'buah hati' aku nih... so dia nih pun setuju la antar gambar dia.. dan aku plak... sengaja tak antar gambar aku sbb aku nih kannyer hensom pun... dah la kurus... hitam lak tuh.... ntah laa naper aku berkeadaan gini aku pon tak tau.. sebab tuh la aku selalu 'usha' awek kat Online.. kalau nak harap ngorat biasa.. gerenti diorang tak layan punya... tapi takper... aku tetap sedar sapa diri aku...
Berbalik pd citer asal.. mak aiiihh... punya la gumbira sakan aku nengok gambar dia.. phew.. dah la cun berani lak tuh.. aku pun apalagi.. mula geram... yer laa.. saper tak geram nampak buah hati aku dgn gambar camtuh..... tapi aku tak heran dia antar gambar cam tuh sbb aku sendiri suruh dia posing maut... lagipun kami memang selalu 'dirty talk' siap kata nak 'projek' kat JWW Mariot Hotel lagi... huhuehue..... so,aku nekad aku mesti jumpa dia nih hari tuh jugak.. YES.. dia agreed.. fuuuhh.... memang sah.. dia orang yang sama kat dalam gambar tuh.... memang cun dan sexy siot.... berdenyut bijik pelir aku nampak tetek dia gegar2 disebalik body-suit putih.. uiisshhh... rasa nak isap2 jer tetek tuh... hueuehue....
TAPIII.. semunya hancusss... kempunan aku nak isap tetek dia tuh... korang nak tau naper..? dia REJECT aku aaa....!!! tak sampai 10 minit sembang dia blah... kater ader hal.. aku plak.. dah naik sasau... aku call hp dia tapi tak penah berjawab... then aku carik dia kat Online.. oh.. ada..!tapi dia tak reply satu pun kat aku...!! last2 aku dpt email dr dia kater 'leave me alone'.. dia cakap aku tak hensom dan paling sedih dia jijik nengok aku sebab gigi aku kuning..!!! aper dier ingat aku tak cuci gigi ker...? cuci aper... pakai ubat gigi Gamat Asli lagi...!!! pastuh.. dia siap heboh kat channel yang aku tergila-gilakan dia... dah la channel tuh ramai member sekampus aku.. malu weehhh...!!!
Tapi takper oleh kerana dia dah buat gitu ngan aku... so, aku pun balas balik mendajalkan dia... biar satu Mesia nih nampak gambar2 dia.... biar mak bapak dia malu.... biar semua orang tau saper Norhayati Nordin yang sebenar...!!! haaa... amik nko Yati...!!! baru nko tau sapa aku yang sebenar...!!! piiiiirrrraaaaahhhhh hh......!!!  

Tempat kerja aku ni sebuah hospital, lapan tingkat. Ada lah seorang Sekretari yang rajin kerja sampai lewat malam bila nak siapkan "board paper". Nama dia Deera. Comel je, setinggi 5' 2".... dah beranak dua pun tapi macam awek pertengahan dua pulohan. Seorang senior ni namanya Rahman selalu saja menjeling-jeling kat Deera. Dia menyimpan dendam kerana Deera ni macam sombong sikit. Baru tak sampai setahun kerja di sini.  

Rahman berbadan saiz agak sasa, kuat seks pulak tu. Nampak kaki perempuanpun dia boleh tegak, ini kan pulak nampak tetek ataupun punggung macam Ziana Zain.  

Satu hari Rahman sedar Deera tak balik lagi selepas pukul 8.00 malam. Dia dah check kat punch card dan terus naik ke tingkat di mana Deera bekerja. Sah! Tak ada orang lain, melainkan Deera seorang menyiapkan kertas kerja bossnya. Yelah, boss suka bagi last minute, esok nak present.... selalu macam tu, so sekretarilah jadi mangsa. Kali ini, Deera pasti jadi mangsa lagi... lebih dahsyat, mangsa seks buas Rahman.  

Rahman ada bawak sebotol kecil berisi klorofom yang di "cilok" dari Lab tingkat bawah.  

"Hai! Tak balik lagi?" Deera terkejut dengan tergahan Rahman yang tiba-tiba muncul dari arah belakang. Deera tengah menyusun dokumen sambil mencangkung, tak berkasut... cuma panty hose hitamnya saja yang tutup kakinya. Dari tadi Rahman dah terlior melihat keadaan itu dan dari tadi sampai ketika itulah, balak dalam seluarnya dah keras, menegang hampir 180 darjah! Batang Rahman bukan main kuat, keras macam besi, sungguhpun tak sepanjang Mat Saleh, tapi 7 Inci dan genggaman wanita comel dengan dua tangan dah cukup membayangkan berapa besarnya. Kepala batang kalau dah berkilat jauh lebih besar dari ibujari kaki Deera!  

"Errr.... banyak kerja ni" , jawab Deera. Tak senyum langsung, masam aje. Letih agaknya.
"Boleh saya bantu"... tanya Rahman.
"Tak payah lah!" jawab Deera macam tak layan.
Rahman mula bengang...."Oh! Sombong yerrrr" dalam hati Rahman mula berdetik nak mulakan rancangannya.
"Cik Rahman... buat apa kat sini. Baliklah dulu!!!"
"Tak ada apa. Sayakan jaga maintenance... nampak lampu terang kat sini... ingat tak ada orang. Sajalah nak check. Kang kalau tak tutup, esok boss belasah saya pulak" Rahman cuba memberi alasan.  

Rahman pura-pura beredar tapi rupa- rupanya dia sembunyi di sebalik tiang sambil memerhatikan saja gerak-geri Deera. Kesian dia tengok Deera keletihan. Tapi apa peduli, demi nafsu serakah dan dendam ini, dia tetap akan melakukan sesuatu yang tak mungkin Deera akan lupakan.... ROGOL! Rahman dalam umur awal 40-an seperti hilang akal dan tak berfikiran waras. Nafsu mengatasi segala-galanya.  

Sebaik saja Deera melangkah masuk bilik boss nak menghantar kertas kerja yang baru siap, Rahman cepat-cepat mengekor dari belakang. Klorofom dicurahkannya sedikit di kertas tisu. Sebaik saja Deera melangkah keluar bilik boss, Rahman memerangkap dan menekup hidung Deera dengan klorofom. Maka longlailah Deera terbaring di carpet. Rahman mendokong Deera masuk bilik boss dan di henyakkannya ke atas kusyen panjang bilik boss. Pintu ditutup dan dikunci. Kini hanya mereka berdua saja dan Rahman dah sedia nak buat apa saja... bila-bila masa.  

Rahman membukak seluar dan telanjang. Tercacak batangnya ke atas. Dia bedebar-debar, berdegup jantung....akhirnya membuka pakaian Deera tanpa meninggalkan seurat benang. Panty hose hitam lambang seksi Deera dicampak ke tepi pintu. Rahman mula menjilat tetek Deera, kemudian cipap Deera dijilat dan dirodok dengan jari hantunya. Rahman terus mencium dan menjilat-jilat merata peha, betis dan akhirnya kaki Deera yang comel. Rahman mengambil masa yang lama menghidu setiap pelusuk kaki Deera, menjilat dan mengulum jari-jari kaki Deera yang putih bersih. Tumit Deera yang ada kesan pecah sikit- sikit dijilat dan dikulumnya.  

Masa dah tiba.... tapi Rahman sabar menunggu 10 minit kerana dia nak merasa Deera semasa Deera sedar. Rahman bersedia di atas tubuh Deera, dicelah kangkang buntut lebar itu. Sambil menunggu Deera sedar, Rahman menggesel-gesel kepada butuhnya yang merah berkilat ke atas cipap Deera yang dibasahi air mazinya. Akhirnya Deera sedar sikit demi sedikit. Rahman memegang kedua-dua pergelangan tangan Deera dan menekannya ke kusyen. Bahagian lain nampaknya under control.  

Sebaik saja Deera sedar Rahman ada di atas perutnya, dia pun....  

"Eh! Cik Rahman... apa ni...nak buat apa ni???"
"Tolonglah Cik Rahman... janganlah....ahhh..a hhh" Deera meronta-ronta,  

Rahman tak bersuara sebaliknya merenung wajah cemas Deera yang tercungap- cungap. Batangnya masih bergesel dengan cipap Deera yang dah lecak.
"Deera, rasakan ni, abang nak sekali ni saja...rasakan"
"Hahhh! Apa ni Cik Rahman..." Deera dah mula sedar Rahman dah mula mengorak langkah. Kepala butuhnya dah mula memberi " salam" kepala puki/ pantat Deera.
" Aaaahhhhhh!..." Deera merasakan tujahan butuh Rahman semakin dalam.... tak ada halangan lagi.  

Rahman mengerjakan Deera! Tujahan tak mengenal erti kesihan lagi. Hanyunan zakarnya semakin kuat. Air mazi masing- masing bercampur, semakin lecak....." Klecak..klecik...kle cak..kecepap.." :) macam-macam bunyi. Rahman melepaskan tekanan pada tangan Deera dan mengangkat pula kedua-dua belah kaki Deera ke atas sambil tumit Deera dikulumnya. Kemudian Rahman mengiringkan kedududukan Deera. Mujur panjang butuhnya 7 inci, kalau tak tentu tak sampai ke dalam faraj kerana terhalang buntut lebar Deera. Puas dengan aksi itu, Rahman paksa Deera doggie! Ketika itulah Deera menyerah sepenuhnya... longlai dikerjakan Rahman. Posisi ini Rahman menyodok masuk butuhnya dengan kuat berulang-ulang kali tanpa henti hampir 15 minit! Rahman memang biasa main lama-lama... setakat sejam tak jadi hal.  

Aku tahu sangat rahsia Rahman ni. Bukan setakat tongkat Ali, kecergasan latihan, bersukan dan stamina seperti peninju menjadi sebab kekuatan tubuh sasanya. Setakat badan sebesar Deera.... kacang saja, bukan sejam, dua jam terus meneruspun dia boleh kerjakan. Deera macam setengah mati... cipapnya dah merah pedih, tisu-tisu cipapnya melecet... kepanasan! Rahman nak meledakkan air maninya dalam faraj Deera... pastinya sambil melihat rengekan tangis perempuan sombong itu. Dengan beralih posisi, kedua-dua kaki Deera berada di bahu Rahman... lutut Deera mencecah dadanya sendiri.... Rahaman menujah lagi dengan kira-kira 20 tujahan terakhir dan, ...... meledaklah air maninya diiringi tangisan dan lelehan air mata Deera.  

Rahman lega, Deera sengsara. Bila butuhnya yang keras dicabut, air mani meleleh leleh di atas kain Deera yang mengalas kusyen bilik boss. Rahman mundar mandir mencari tisu. Kerantung telornya bergoyang-goyang, zakarnya tetap tegan dan keras. Melihatkan Deera yang mengiring.... malu melihat Rahman, Rahman naik syok lagi dan nak mencuba pulak foot fucking kaki Deera. Rahman melulut di carpet sambil tangannya menggenggam pergelangan kaki Deera. Dia mula menghidu dan mencium kaki Deera. Tapak kaki Deera yang bersih dijilat tanpa henti. Kemudian, jari-jari Deera dikulum. Ibujari kaki Deera berbau sikit dikulum sepuas-puasnya. Air mazi Rahman terbit lagi. Kalau dia terlihat tumit perempuan, selalulah batangnya tegang!  

Lalu, Rahmanpun naik balik ke kusyen dan mula menujah batangnya ke tumit Deera. Dia menggesel-gesel sehingga ke hujung kaki Deera bertubi kali. Tapak kaki dan tumit Deera mula basah dan licin. Rahman mencepatkan hanyunan ke tumit Deera dan akhirnya meledakkan sekali lagi air mani pekat meliputi tumit Deera hinggalah ke jari- jari comel itu.  

Setelah puas, Rahman pun berlalu meninggalkan Deera. Deera kesejukan hingga hampir jam 10.00 malam barulah dia berinsut keluar dan mencari jalan balik. Kesian Dia. Dia malu dan takut. Nak repot takut aib! Deera membuat keputusan membiarkan saja. Jika kali kedua berlaku, dia akan hantar Rahman ke penjara.


Home Site Map my.TagTag

Terms of Use
TagTag.com